Parteneriate
logo-apdt

APDT Timiș

Asociație pentru dezvoltarea turismului în Timiș

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș își propune să promoveze potenţialul turistic, cultural, a punctelor de atracţiie turistică existente, atât în ţară, cât şi în străinătate, prin creşterea fluxului turistic şi să asigure interacţiunea între sectorul turistic şi factorii de ordin social şi de mediu.

Vizitează pagina web →
logo-smartel

SC AHM SMARTEL SRL

Proiectare, execuție și întreținerea instalațiilor electrice

AHM SMARTEL este o societate specializată în proiectarea, execuţia şi întreţinerea instalaţiilor electrice, a sistemelor de securitate şi a reţelelor şi sistemelor de telecomunicaţii, la înalte standarde de calitate, în condiţii de maximă securitate pentru viaţa şi sănătatea beneficiarilor, urmărind în permanenţă protejarea mediului înconjurător.

Vizitează pagina web →
logo-cciat

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

CCIA Timiș este o organizație autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinatate. CCIAT susține comunitatea de afaceri, oferind sprijin în dezvoltarea de noi parteneriate de afaceri.

Vizitează pagina web →
logo-eurostampa

Eurostampa

Editură, tipografie

Tipografia Eurostampa din Timișoara oferă servicii complete cu privire la modul de realizare al produsului solicitat, începând de la grafică şi prepress, continuând cu tiparul, finisajele şi terminând cu ambalarea şi livrarea.

Vizitează pagina web →
logo-lido

Hotel Lido

Domeniul hotelier

HOTEL LIDO oferă cazare modernă şi confortabilă în apropierea centrului oraşului Timişoara. Hotelul este axat pe nevoile clienţilor de afaceri şi este unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timişoara.

Vizitează pagina web →
logo-buzias-sa

S.C.T.B. Buziaș S.A.

Tratemente balneare

Societatea Comercială de TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. (S.C.T.B. Buziaș S.A.) este o societate privată tinde să reintre în clubul select al stațunilor balneoclimaterice europene. Obiectivele principale sunt: dezvoltarea segmentului de business, dezvoltarea segmentului de sănătate si wellness, în contextul benefic al factorilor balneoclimaterici și al poziției geografice, promovarea Buziașului ca destinație de agrement și petrecerea timpului liber.

Vizitează pagina web →
logo-ramina

Restaurant Ramina

Restaurantul oferă specialități cu specific românesc și o varietate de rețete din bucătăria internațională. Meniul este desăvârșit cu preparate de sezon, specialități ale casei și deserturi inovative.

Vizitează pagina web →
logo-seroni

Seroni Trans

Închiriere și comercializare de utilaje grele

Seroni Trans este o companie specalizată în domeniul închirierii și comercializării utilajelor de construcții, precum și a lucrărilor de construcții și demolări industriale.

Vizitează pagina web →